Pašu sieviešu vēlmes un ieteikumi kā vīriešiem interesanti un radoši apsveikt mūs Sieviešu dienā!

Ziedi

Mīļie vīrieši – dāviniet mums ziedus! ..un ne jau tos, ko iepriekšējā vakarā paķērāt lielveikalā vai Saktas tirdziņā vienīgos varēja dabūt… bet gan tos, kurus izvēlējies tieši mums, jo tieši tie Tev asociējas ar konkrēto mani vai, ja esam kolēģi, ar mums. Palūdz, lai Tev tos iesaiņo smukā papīrā un apsien ar atlasa lentīti! Ja esmu Tev īpaša sieviete, pievieno ziediem mazu kartiņu un ieraksti kaut pāris vārdu… un zini, es laimē par to starošu!

Konfekšu kārbas

Jā, jā, jā! Mums garšo saldumi, taču ne vienmēr mēs to atzīstam.. Tāpēc dāvini mums tos ar kādu epitetu vai dzejrindi, vai vienkārši pasaki, ka mēs SIEVIETES esam tās, kas šo pasauli dara saldāku un skaistāku!

Šokolāde

Šeit man šķiet vārdi ir lieki! Šokolāde runā pati par sevi. Dāvini to, kā masāžu salonā vai vēl labāk! – izkausē šokolādi pats un izbaudi to, ka vari ar to izmasēt savu sievieti..un ko tik vēl ne..

Muzikāls priekšnesums

Mūzika izdaiļo dvēseli! Un mēs esam dvēseliskas būtnes. Sagādā mums pārsteigumu un noorganizē kādu muzikālu priekšnesumu – vai tas ir puisis ar ģitāru rokās, vai seksīgs saksofonists vai kāds skanīgs dziedonis..O, jā – tici mēs būsim sajūsmā!

Komplimenti un uzmanība

Un ja nu tiešām Tev ir gadījies tā, ka ne ziedus, ne konfektes, ne ko citu neesi mums saorganizējis uz 8. martu vienkāršas aizmāršības pēc.. Nu tad esi radošs un paziņo mums, ka Tava dāvana mums šajā dienā būs katru stundu izteikts vismaz viens komplimets un uzmanības apliecinājums! Kā mums tas patīk!!!

..vispār ir vēl viena ideja, kas varētu mūs pacelt plašos augstumos..tik apdomā vai varēsi ko tādu realizēt?!
Visas šīs dienas garumā Tu visam, ko mēs teiksim atbildēsi ar JĀ! Tu būsi gatavs izpildīt un realizēt visas mūsu vēlēšanās!!! Par to mēs noteikti lidosim aiz laimes! Un kas to zina, varbūt arī Tu sāksi lidot mums līdzi, jo Tu tak zini par Sievietes radošo spēku! ;)